Τα νέα μαλλιά ΔΕΝ φαίνονται φυσικά.

Ισως ο μεγαλύτερος μύθος γύρω από την σύγχρονη εμφύτευση μαλλιών.
Τα νέα μαλλιά είναι ΚΑΙ φαίνονται φυσικά. Την δεκαετία του 2010 η ιατρική ,κατόρθωσε μέσω ειδικής τεχνολογίας εργαλείων, να μεταφέρει από το πίσω και πλαινό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής, τις ονομαζόμενες ΤΡΙΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, δηλαδή τριχικούς θύλακες όπως ακριβώς εκφύονται φυσιολογικά, καταργώντας δια παντός τα τριχικά μοσχεύματα τα οποία τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν υπεύθυνα για μη φυσικά αποτελέσματα.

Στην σημερινή εποχή το αισθητικό αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό ,που περνάει απαρατήρητο.

Η εμφύτευση μαλλιών είναι επώδυνη

Στα πλαίσια της εξέλιξης των τεχνικών εμφύτευσης, η όλη διαδικασία είναι επιδερμιδική , χωρίς τομές και ράμματα και με συγκομιδή των ριζών ΜΙΑ προς ΜΙΑ.

Ελάχιστος τραυματισμός της επιδερμίδας και ΚΑΘΟΛΟΥ πόνος , ούτε κατά την διάρκεια της θεραπείας , ούτε μετά. Πρακτικά μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Η επιτυχία εξαρτάται μόνο από την τεχνική που θα εφαρμοσθεί.

Οι νέες τεχνικές και η σύγχρονη τεχνολογία , βοήθησαν σημαντικά στο να πετυχαίνουμε αποτελέσματα με άριστη φυσικότητα, χωρίς ταλαιπωρία και σε μία συνεδρία.

Στην ουσία όμως το Α και το Ω μίας πετυχημένης εμφύτευσης είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Η γνώση , η εμπειρία και το πάθος της ιατρικής ομάδας για το γνωστικό αντικείμενο είναι αυτά που θα σας διασφαλίσουν το άριστο και φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πιο σύγχρονη αυτοματοποιημένη τεχνική ονομάσθηκε H.A.A.T. ( Human Assisted Automatic Transplantation )

Η εμφύτευση μαλλιών μπορεί να επαναφέρει όλα τα χαμένα μαλλιά

Το πόσα μαλλιά μπορεί να αποκτήσει κάποιος , πόση αραιωμένη περιοχή μπορεί να καλύψει και σε τι πυκνότητες, εξαρτώνται από 3 βασικές προϋποθέσεις

Α) από την πυκνότητα της δότριας περιοχής
Β) από τις διαστάσεις της αραιωμένης περιοχής
Γ) από την σχεδίαση τοποθέτησης που συμφωνήθηκε με τον ενδιαφερόμενο

Η σωστή εκμετάλλευση αυτών των δεδομένων μπορεί να επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα, όχι όμως την ποσότητα των μαλλιών που είχαμε, πριν αρχίσει η τριχόπτωση.

Η εμφύτευση μαλλιών είναι ακριβή

Σε σύγκρισή με το κοντινό παρελθόν στην Ελλάδα και σε σύγκριση με το κόστος μιας εμφύτευσης στην Ευρώπη, αυτός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μύθος γύρω από την εμφύτευση μαλλιών.

Σίγουρα η διαδικασία της εμφύτευσης είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη , και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εφ’όρου ζωής και δεν θα ξανασχοληθείτε με αμφίβολης αποτελεσματικότητας θεραπείες. Δεν είναι όμως αυτό το κριτήριο ( η’’ δεν θα έπρεπε να είναι ) για το κόστος μίας εμφύτευσης.

Στα PRIME CLINICS το κάνουμε πράξη και σας εγγυόμαστε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στην πιο προσιτή τιμή . Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μία πλήρης εμφύτευση μαλλιών κοστίζει από 600 – 2400 € , ανάλογα με το μέγεθος της αραιωμένης περιοχής.